dinsdag 31 mei 2005

Wercher 2005

Toevallig op de Werchter affiche gebotst. Stel: ik heb 4 dagen vrij en mag er heen ... Wie zou ik dan willen zien???
30/06 Snoop Dogg
01/07 Sum 41, Green Day
02/07 Rammstein, Admiral Freebee
03/07 Soulwax, Foo Fighters

Niet dat ik in het voorbije jaar cds van die groepen heb beluisterd. Maar ik kijk graag MTV en TMF en Jim en ik hou van ambiance. Meer moet dat niet zijn.
I'm just a teenage dirtbag, baby ....
Gisteren kon ik ook niet weerstaan aan American Pie 2.

zondag 29 mei 2005

Eindelijk warm weer!

Donderdag - ondanks het mooie weer - 's avonds naar den escape getrokken. Dinsdag voelde ik me gewoon véél te mottig. Tja, met Wim's 3 "start to run" avonden in de week, moet ik extra vastberaden zijn als ik aan indoor sport wil toekomen. Door het hete weer was er nauwelijks volk en kon ik de splinternieuwe cardio toestellen eens rustig uittesten. De ligfietsen zijn leuk! Achteraf lekker in de sauna en dan te voet naar huis - onderweg terraskes en etalages checkend.

Wat me opviel is dat er dit jaar zeer veel rokjes te zien zijn. Knielengte, losjes. Meestal leuk. Maar waarom draagt bijna iedereen daar van die platte muiltjes/sandalen bij? Waarschijnlijk omdat het mag... (van de flair? van vitaya?) Het is wel lelijk, vind ik. Zeker als je geen super enkels hebt. Dit gezegd zijnde: ik had ook Birkenstocks aan :-)

Vrijdag was Wim naar Eels. 'k Zou vroeg gaan slapen maar ben uiteindelijk voor Buffy ingedommeld. Rileys hartproblemen zijn gewoon slaapverwekkend ...

Ben dus nog niet gaan lopen. Misschien morgen. Dan zal het hier in de buurt waarschijnlijk druk zijn met de Dag van het Park.

woensdag 25 mei 2005

RSS, YESS

Ben alweer een eindje zoet met het aanpassen van rss page templates. Fun omdat ik nog véél dieper in de "materie" (rdf, rss, xml, the semantic web) wil duiken. Frustrerend omdat het allemaal niet zo "out of the box" is in de non-Plone omgeving. Maar kom, eens we naar Plone moven, zal ik blij zijn met de ervaring die ik nu opdoe ...
Hoorde trouwens deze ochtend van Bert dat de Plone Conference 2005 weer in Wenen doorgaat. Fijn! Hopelijk zijn ze hier welwillend en mogen we er heen.

dinsdag 24 mei 2005

Good intentions en slaying on DVD

Heel de dag keelpijn en serieus mottig. Niet echt in de mood om te gaan spinnen. Heb dus de stapel "uit te sorteren" van mijn bureau in mijn rugzak geschoven, waar ie -surprise- niet uitgeraakt is. Om half 9 lag iedereen hier te snurken. Heb eerst wat gebladerd en gezapt en ben toen roekeloos, want na 10u, aan seizoen 5 begonnen. Braaf de tv uit voor middernacht, hoewel ik niet graag midden in een aflevering stop.
Waar zijn we? Dawn is erbij - dat wist ik, o.a. uit episode guides. Weer een introductie - ik vraag me af wat dat gaat geven. Aan die Riley wen ik nooit, de slijmbal.
Goh ja, ik ben nogal bevooroordeeld en anglophile. ;-)
Rupert Giles, hero librarian en "willing slave" Spike.
What more can a girl want?

Meer rust in ieder geval - ik raak nog nauwelijks naar den Escape tegenwoordig.

Nog een collega overleden. Weer kanker. Shit zeg.
'k Zou beter wat gezonder en rustiger leven. Een beetje van het nu genieten, nu het er is.

maandag 23 mei 2005

Toch gelopen! En hoe!

Stroppenloop op 13 mei - 6 km - tijd 33.28 - snelheid 10.82 km/uur
De allereerste keer: véél te hard gestart en bijna 3 km met mijn ademhaling gesukkeld. Na de eerst ronde zag ik 16.34 op het display en ik schrok me rot. Door af en toe op de loopband in den Escape te trainen had ik 10 km/uur als streefdoel gezet. En dat vond ik al ambitieus ...
ING stadsloop op 16 mei - 10 km - tijd 0:58:24 - snelheid 10.27 km/uur
Vlot, ik was achteraf helemaal niet moe. Heb wel mijn knietjes gevoeld toen ik de volgende keer ging lopen. Van al de kasseien, no doubt ...

Conclusie: hoewel ik niet super veel looptrainingen deed, heb ik juist getraind. Mijn uithoudingsvermogen is er, ook door de spinning. Wat ik niet mag doen is te vaak meelopen met gasten die "koersen", want dat frustreert me ... Rapper leren lopen is iets voor op de band, daar is het controleerbaar en doseerbaar.

dinsdag 17 mei 2005


ING stadsloop Gent  Posted by Hello

maandag 16 mei 2005


Stroppenloop Posted by Hello