woensdag 26 april 2006

Facultatieve vrije dag

Geen school. Jammer dat de zon niet van de partij is. Maar kom, het regent niet.

Het leven thuis is hervat, de tuindeur staat terug wijd open. Het gaat wel, maar ik ben toch verbazend low on energy. Af en toe een huishoudelijke klus. Probeer me door de nieuwe Morgen te worstelen. Lees verder in Until I find you, een typische Irving met zijn gekende thema's. Heb er de besprekingen nog niet op nagelezen, maar voor mij is ie beter dan The Fourth Hand en tipt ie aan geen kanten aan mijn absolute favoriet A prayer for Owen Meany. Ik hou van Irving's boeken. Ze doen me af en toe eens luidop lachen. Which is good.
Voor de rest ben ik weinig online,'k heb Google Reader in geen dagen opgestart en zit dus met een flinke blog leesachterstand. Maar kom, gisteren kreeg ik zonder boe noch bah een extra maand thuis geschreven. Tijd zat dus om alles weer op rails te krijgen. Het komt goed, dat weet ik. Ben gewoon niet van plan om nog ooit zo diep te gaan. Goed hé ;-)

1 opmerking:

babsie zei

Petje af, dat je er zo open en eerlijk over kan schrijven.
En inderdaad, het is grotendeels een kwestie van niet te lang en zeker niet te diep in de rode cijfertjes te gaan. Ben ik moe? Dan rust ik. Sowieso.