dinsdag 14 augustus 2007

Raar beest

Onze Zazou is al altijd een raar beest. Vooral wat eten betreft: naast kattebrokjes en water, valt hij voor melk, yoghurt, boter, minarine, vlees, vis en eveneens voor alle bereidingen met tomaten(saus), ook al zijn deze geheel vegetarisch. En vanavond zat hij vergenoegd de overschot van de gekookte broccoli op te eten. Lekker!!!
En daarna speelt hij "tapijtje". Zoals hier. Maar net zo vaak in een deurgat, kwestie van onoplettende huisgenoten te laten struikelen.

2 opmerkingen:

Sandra zei

Bij mijn ouders hadden wij een poes die alles at als het van tafel kwam: saus, patatten, pasta, groenten, vlees, ... Alles dat je rechtstreeks van de tafel op de grond zette zodat ze het kon opeten. Maar je moest het haar een tijdje later niet meer geven hoor :)

Dieter zei

zelf hebben we er thuis ook zo eentje rondlopen. maar bij onze Neo is er ├ęcht een hoek af: van boterhammen met choco tot advocaat en zelfs... een fris pintje daar wil ie gerust wat aan lebberen! onze andere kater Boris daarentegen lust eigenlijk niets behalve 1 soort (dure) korrels. zijn die niet beschikbaar of niet vers genoeg, dan verhongert ie liever (of laat Neo zich eens goed gaan zodra ie formele toestemming heeft van zijn oudere 'broer'). altijd goed voor een leuke dosis dagelijks entertainment...