dinsdag 18 juli 2006

Feesten

Een beetje te heet naar mijn zin, en onze feeststemming lijdt eronder. Gisteren zijn we - met uitgeruste kids - pas om 20u vertrokken op onze dagelijkse tocht door de feesten. Naar Polé Polé, naar de Kammerstraat, naar het Baudelopark en dan naar Bataclan. Die om middernacht sloot. Een douche later lagen we allemaal in bed. Tot 10 uur vanochtend. Toch fijn dat ze groter worden en uitslapen!

Overdag is het echt te heet om op stap te gaan. We schuiven de dag dus wat op. Momenteel zijn de kids met papa naar "Cars" in Decascoop (allé, Kinepolis). Daar schijnt het overdag nog te doen te zijn. (Er is wel geen airconditioning en de verluchting maakt te veel lawaai om aan te zetten tijdens de film, wisten ze daar te melden.)

Morgen ben ik jarig. En zoals te verwachten was, heb ik niks gepland. OK, de kids gaan bij opa overnachten, maar voor de rest: I have no idea. Het is te warm om te denken. En op sociaal gebied, ben ik nog steeds een ramp. Mensen uitnodigen voor een drink? Telefoneren? SMSen? Euh ... Laat maar. Het lukt me niet ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Just take it as it comes and try to enjoy it... Gefeliciteerd met de big 4-O!