dinsdag 17 oktober 2006

A galactic alignment is occurring TODAY!

Vertoef ik niet te vaak in parallele werelden? Vind ik mensen die Elfs spreken of er als een Klingon bijlopen best OK? (FACTS was fun! later meer ...) Euhhh...
Soms moet ik mezelf toch eens in de arm knijpen. Maar neen, het was geen zinsbegoocheling gisteren: de volgende zeer dringende spirituele boodschap werd me wel degelijk gecommuniceerd. Live. Met publiek. En ik kreeg geen lachtstuip (maar het scheelde toch niet veel). OK, hier komt ie:
"Op dinsdag 17 oktober 2006 wordt er een verbinding gemaakt tussen twee dimensies in de kosmos, waarbij een Ultraviolette straal naar de aarde gestuurd zal worden met een intense energie. Let op, deze energie versterkt tot 1 miljoen maal zijn intentie. Dat wil zeggen dat op het moment dat deze UV-straal de aarde raakt, de intentie van elke persoon met 1 miljoen versterkt wordt. Stel je op die dag open met de meest positieve verlangens die je maar kan denken en hou in gedachten alle positieve doelen die je nog wil bereiken in dit leven. (Zij die negatief denken in die tijdsspanne worden in hun gedachten uiteraard ook 1 miljoen maal versterkt.)

Dit is een boodschap als voorbode voor 2012. In onze aardse tijd in ons land zal de UV-straal stipt binnenkomen om 10u17 in de ochtend en zal op zijn sterkst fungeren om 17u10 . Wanneer je je op het sterkste punt (namelijk 17u10) verplaatst in de natuur en kontakt maakt met de natuur, zal je zeer intens deze energie voelen. Hou je gedachten en gevoelens en de woorden die je die dag spreekt dus zeer zuiver en positief.
"


Mocht het u boeien: het initiatief heet Mission1017.

Shit. Ik zou dus beter buiten gaan mediteren in plaats van een BattleStar Galactica DVD te checken.

1 opmerking:

wimbou zei

Is me dat lang geleden dat ik dat die serie nog gezien heb. Dat "knightrider" lichtje in die cyclones ga ik nooit vergeten van. Net zoals in Buck Rogers de "bdbdbdbdb" van dat toffe robotje.

Cheers