donderdag 17 januari 2008

Hoe gaat het ermee?

Ben moe, en heb - eikes - wallen onder mijn ogen. Viel gisteren in slaap op de stoel bij de kapper. Hatelijke kapsel tot gevolg. Doet me denken aan mijn communiefoto's.

Maar kom, de vraag alleen al doet deugd - toch als ik het gevoel krijg dat ze gemeend is. En dat gevoel had ik. Zucht. Somebody cares ....

Vanavond eerst shrink en dan spinning, which was kinda fun. Shrink is ne goeie gast. Wat jong en zo - toch voor iemand die er geneeskunde plus een specialisatie op zitten heeft - maar ok. Hoe langer ik erheen sjees, hoe meer ik het belang van ventileren (shrinkspeak!) inzie. Het is gewoon fijn om er alles uit te gooien en met een gerust hart af te rekenen. Wie zei daar dat ik niet erg sociaal bekwaam ben? Betalen voor een luisterend oor heeft iets. Definitely.

De spinning was efficiënt - nu ik minder weeg kan ik gewoon beter mijn best doen om mijn conditie te verbeteren - en ik heb het gevoel dat ik eindelijk aansluiting vind bij de dames onder de douche. Zo blijf ik al eens kletsen. En vraagt er al eens iemand: Hoe gaat het ermee?

Het is dus heus niet allemaal kommer en kwel these days. Toch niet de hele tijd. 'k Ben zelfs beetje bij beetje al mijn accounts in orde aan het zetten. Niet dat ik ooit iets met al mijn social networking doe. Maar het moet geen zootje worden hé.

Geen opmerkingen: