vrijdag 1 december 2006

Shop till you drop (everything)

Ongelooflijk. W en ik hebben deze middag in één beweging al een behoorlijk deel van de kadootjes aangeschaft. Plus de fancy wekkerradio die we al lang wilden. Fnac ledendag, zie je. En ook 20% korting in de Body Shop. Het was dus het moment!

En dat terwijl het met mij geheel niet te best gaat. Na vier dagen "watte in mijn hoofd", ging ik vandaag voluit voor blutsen en builen.
  • Heb in de Overpoortstraat een fietsende studente aangereden. Ze stak de straat over en aarzelde en ik reed hard en kon niet remmen.
  • Ben in de winkels tegen tal van mensen aangebotst.
  • Heb mijn fiets laten omvallen toen ik hem losmaakte. En daarbij is de elastiek met haak in mijn gezicht geslagen. Dacht effe dat mijn kaakbeen eraan was.
  • Ben thuis weer van de trap gesukkeld.
Ik vrees dat ze morgen in de Escape weer raar zullen kijken in de kleedkamers. Vorige week stond mijn rechter bovenarm nog serieus blauw na een aanvaring met een kast, en morgen zal ik waarschijnlijk met een "vers geslagen" look opstaan. Tja. Such is life.

1 opmerking:

Unknown zei

wij kochtten een aantal kadootjes via het net..hoef ik de deur niet uit en ontzie ik mij een beetje van de komende drukte.. We gaan ook lekker op weekend met die dagen, noem het een vlucht, maar voor mij is het "genietend overleven" op die manier ...
Gisteren begonnen aan parttime job.. ik denk dat ik het wel nodig had..(tis tijdelijk wat mij overzicht doet behouden)..
Verder ken ik het gevoel van de nachtelijke escapades maar al te goed..voorbije dagen ook wat "duizelig in het hoofd" gelopen enkel en alleen door te weinig slaap...
fijn weekend! xx