zondag 30 november 2008

BarcampGhent2 (2)

Na alle geklus van vandaag neem ik effe de tijd om de slideshare te checken. Er ontbreken er nogal wat, zie ik, maar dat kan nog veranderen hé.

Volgende maakte ik mee:
  • Dorien Aerts - "Hoe je vriend of vriendin geekier maken". Eerlijk gezegd vond ik het het stukske dat ik bijwoonde geeuw. Maar ja, wat wilt ge in een huishouden waar dochter van net geen 11 al een eeuwigheid op de hoogte is van wat Dorien vertelt ...
  • Litrik De Roy- "I switched to Ubuntu: Why? and How?". Leerzaam en nuttig, hij gaf afdoende argumenten om me te overtuigen dat Ubuntu absoluut een optie is voor mensen als ik die het installeren/upgraden van Windows PC's uit pure ellende opgegeven hebben.
  • Clo Willaerts - "24 hours off the grid". Het onderwerp vind ik kouwe kak. Mensen die compulsief jacked in zijn, zijn imho gewoon zielig. Clo is echter super charismatisch en fun, daarom ging ik dus kijken...
  • Hendrik Dacquin - "Flow in the User Experience". Hoera! Een nieuw woord geleerd: autoletic. Héél interessante presentatie. Ga es op zoek naar een boek van dienen Hongaar zie.

2 opmerkingen:

do zei

Haha, maar goed dat ik je niet heb zien geeuwen dan :-) Laat me weten als die dochter nog dingen weet die ik niet heb verteld!

kat zei

Ik denk dat als ge altijd bij nerds of welwillende kids zit, dat ge gelijk ik vergeet dat er nog wat anders rondloopt en het eigenlijk ook zowaar niet te geloven vindt dat die er nog zijn - zo van "get a life" mensen IEDEREEN weet dit toch!
Het pleit voor Do dat ze zich bekommert om die mensen waar ik geen zakens mee heb. Doe zo voort! Bekeer ze!